Nieuws
< TERUG NAAR OVERZICHT

17 september 2015

775 jaar - Eeklo - De langste tafel

Beste lid, sympathisant, vriend, familielid, …

 

Eeklo viert dit jaar de 775ste verjaardag van de ontvangst van haar stadsrechten. Zondag 27 september wordt een cruciale dag. Dansclub S-pression zal 775 minuten dansen, de Eeklose verenigingen stellen hun werking voor, maar tussen 11 en 13 uur kan je er ook voor zorgen dat de Grote Uitdaging wordt gehaald ! Comedian JOOST VAN HYFTE daagt de Eeklose verenigingen namelijk uit om 775 Eeklonaren te laten brunchen met 775 niet-Eeklonaren, aan de Langste Tafel, op de N9 in het stadscentrum, tussen Krüger en Boelare.

 

Wij, dat zijn Rotary Eeklo/OKEE/Economische raad Eeklo, zijn bijzonder enthousiast en slaan de handen in elkaar om jou op deze brunch van veel lekkers te voorzien. Help de uitdaging te doen slagen!

Een duokaart voor een Eeklonaar en een niet-Eeklonaar (dus breng gerust je tante uit de buurgemeente of je lief van een naburige stad mee) kost € 31. Deze duokaarten kan je kopen bij ons. Hiervoor stuur je het inschrijvingsformulier als bijlage naar één van de contactpersonen die er op vermeld staan.

 

Wij zorgen voor een lekkere maaltijd, de weergoden worden nu al in de watten gelegd, en jullie zijn het goede gezelschap. Dit kan dus niet meer stuk.

Wees erbij en maak deel uit van deze Grote Uitdaging op 27 september.
Enne… de calorieën die je tijdens de brunch verorbert kan je er heel de dag nog afdansen !

 

Bestel nu die kaarten en maak anderen warm om samen met jou aan tafel te komen zitten, als één grote familie !

 

Namens Rotary Eeklo/OKEE/Economische raad Eeklo