activiteiten
< TERUG NAAR OVERZICHT

27 mei 2015

bedrijfsbezoek E-CRANE

“E-Crane” Adegem nodigt ons uit voor een imposant bedrijfsbezoek!

Woensdag 27 mei 2015 19.00 h.

Koekoeklaan 53 – 9991 Adegem

 

Indusign (E-Crane) even kort voorstellen...

 

Indusign werd opgestart als engineeringbureau voor machinebouw in 1990 door Dhr. Ir. Lieven Bauwens en Ing. Geert Watteeuw. Het eerste vestigingsadres was in de Boelare te Eeklo!

 

Medio de jaren 90 werd een eigen serviceafdeling uitgebouwd en al snel kon een eerste tweedehandskraan verkocht worden (1996). Dit was het startsein om zelf kranen voor de overslag van bulkgoederen te ontwikkelen en op de markt te brengen en dit onder de naam E-Crane. Vanaf 1998 werden alle activiteiten geconcentreerd in Adegem in de Koekoeklaan.

 

Vandaag is Indusign de enige (!) Belgische bouwer van havenkranen en vinden we E-Crane producten wereldwijd in zowel havens als staalfabrieken. In Adegem zijn ongeveer 45 vakmensen werkzaam in engineering, assemblage en service en de E-Crane producten worden voor het overgrote deel geëxporteerd.

 

E-Crane is op vandaag uitgegroeid tot een internationale Vlaamse groep met vestigingen in Europa, Amerika en Azië. Naast de havenkranen is de bouw van torens voor windturbines voor klanten als Vestas, Siemens, Gamesa, Alsthom,... een tweede pijler van hun activiteiten geworden. Binnen de ganse E-Crane organisatie werken wereldwijd ongeveer 450 mensen.

 

Momenteel wordt in Adegem een nieuwe kleine kraan voorgesteld aan internationaal clienteel. Deze kraan met 29 meter werkbereik wordt momenteel opgebouwd en zal de blikvanger !

 

In bijlage vindt u tevens de uitnodiging voor de E-CRANE demodagen 2015. Dit wordt georganiseerd voor heel wat internationale klanten. De directie van E-crane zijn bereid om ook de OKEE leden te ontvangen, dit exclusief op woensdag avond 26  mei.

 

Inschrijving voor 18 mei !

 

Wij rekenen op een mooie opkomst voor dit bijzonder bezoek.

 

 

Het okee bestuur.

 

uitnodiging_Ecrane.pdf

Ecrane.pdf


Inschrijvingsformulier:

Velden met een (*) zijn verplicht.