Ledenklankbord
< TERUG NAAR OVERZICHT

5 February 2016

Veldrit op 14 februari 2016

Op zondag 14 februari vindt de internationale veldrit plaats aan industrieterrein Nieuwendorpe. De organisatie is in handen van de Sportvrienden. Het parcours loopt langs de Ringlaan, Industrielaan, Oosterdienstweg en Nieuwendorpe. De eerste wedstrijd start om 11.30 uur, de eliterenners starten om 15.15 uur. Volgende maatregelen gelden die dag van 8.30 tot 18 uur.

De toegang is verboden voor alle motorvoertuigen in volgende straten:
• Ringlaan, vanaf de terreinen ter hoogte van de ‘watertoren’ tot aan Nieuwendorpe;
• Industrielaan, vanaf de Ringlaan tot en met huisnummer 11 (Automobielinspectie);
• Nieuwendorpe, vanaf huisnummer 49 (De Jonghe) tot aan de brug over het afleidingskanaal;
• Oosterdienstweg, vanaf de Industrielaan tot aan de watertoren;
• Oosterdienstweg, tussen de Industrielaan en Nieuwendorpe.
Het is er ook verboden te parkeren en stil te staan.

Het doorgaand verkeer komende van de R43 richting N499 (Tieltsesteenweg) wordt omgeleid vanaf het kruispunt Ringlaan/Raverschootstraat via Raverschootstraat en kruispunt Raverschootstraat / Tieltsesteenweg (N499). Het doorgaand verkeer komende van de Nijverheidskaai richting R43 wordt omgeleid vanaf het kruispunt Nijverheidskaai / Slachthuisstraat via Slachthuisstraat, Korte Moeie, Mandeweegsken, Raverschootstraat naar het kruispunt Raverschootstraat / R43. Bij het parkeren op en langs de Ringlaan plaatsen de voertuigen op de buitenring zich op de grasberm loodrecht op de Ringlaan; de voertuigen op de binnenring parkeren op de parkeerstrook.

Van zaterdag 13 februari 14 uur tot zondag 14 februari 18 uur is de toegang verboden voor fietsers op het fietspad gelegen tussen de Oosterdienstweg en Nieuwendorpe.